نحوه بستن حساب Yelp
پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸- 407 views
- 0
نحوه بستن حساب Yelp ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه حساب Yelp خود را ببندید. مراحل : ۱. وارد حساب Yelp شوید. اگر وارد حساب Yelp خود نشده اید ، به آدرس https://www.yelp.com/ بروید و روی Log In کلیک کنید ، سپس آدرس ایمیل و رمز عبور خود را وارد کنید. ۲. هر تصویری یا اطلاعاتی را که می خواهید بلافاصله حذف شود, حذف کنید. وقتی حساب Yelp خود را ببندید ، Yelp در نهایت محتوا را حذف می کند ، اما این کار ممکن است مدتی طول بکشد. اگر می خواهید عکس ها را سریعا حذف کنید قبل از بستن حساب کاربری Yelp خود این کار را انجام دهید. برای حذف عکس ها: به صفحه business بروید ، عکس مورد نظر را انتخاب کنید ، روی Edit و سپس Remove کلیک کنید. ۳. صفحه Yelp Account Closure را باز کنید. در مرورگر وب خود به https://www.yelp.com/support/contact/account_closure/ بروید. با این کار فرم آنلاین باز می شود. ۴. دلیل حذف حساب خود را وارد کنید. در قسمت “Closing your user account” دلیل خود را بنویسید. ۵. روی Send کلیک کنید. این دکمه قرمز رنگ در زیر فیلد متنی قرار دارد. با انجام این […]








![اصلی ترین تفاوت ۴K و UHD در چیست ؟ [نقد و بررسی] اصلی ترین تفاوت ۴K و UHD در چیست ؟ [نقد و بررسی]](https://tarfandha.org/wp-content/uploads/2021/11/اصلی-ترین-تفاوت-4K-و-UHD-در-چیست-125x125.jpg)










