چگونه زودتر به اپلیکیشن ها و بازی های گوگل پلی دسترسی داشته باشیم؟

دسترسی به اپلیکیشن ها و بازی های اندرویدی که هنوز از نظر فنی برای عرضه گسترده آماده نشده اند می تواند تا حد زیادی جالب به نظر برسد. با این کار ممکن است شاید زودتر از هر کس دیگری با غول بعدی دنیای اپلیکیشن ها آشنا شوید و از نخستین اعضای آن باشید. حتی اگر این کار برایتان جالب نباشد اما می توانید با به اشتراک گذاری نظرات خود درباره اپلیکیشن مربوطه، تا حد زیادی به توسعه دهندگان آن کمک کنید تا خیالشان از بابت کارآیی و همچنین پشتیبانی برنامه خود از انواع اسمارت فون ها راحت شود. بدین منظور گوگل در فروشگاه اندرویدی خود یک بخش مخصوص را برای اینگونه برنامه ها و بازی ها در نظر گرفته است. با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با این بخش از گوگل پلی و نحوه کار با آن آشنا نماییم.

 

دسترسی به این قسمت در داخل گوگل پلی کاری بسیار راحت و در دید است. بدین منظور کافیست در ابتدا با ورود به لیست اپلیکیشن های گوشی خود، برنامه Play Store را اجرا نمایید.

 

 

اگر قبلاً نیز از این فروشگاه استفاده کرده باشید بصورت خودکار صفحه اپلیکیشن ها و بازی ها را مشاهده خواهید کرد. در غیر اینصورت می توانید پنل پلی استور را با کشیدن صفحه از چپ به راست باز کرده و بر روی قسمت Apps & Games ضربه بزنید.

 

 

در این صفحه آگهی های زیادی مربوط به داغ ترین برنامه ها و بازی های اندرویدی را مشاهده می کنید. در میان همین ها قسمتی وجود دارد که شامل کلمات کلیدی جدید و داغ برای یافتن اپلیکیشن های مربوطه می شود. در همین قسمت به دنبال عبارت Early Access گشته و بر روی آن ضربه بزنید.

 

 

هم اکنون با صفحه ای شامل اپلیکیشن های بسیار جدید مواجه خواهید شد که برنامه های آن نه نسخه تماماً آزمایشی اند و تماماً پایدار! بلکه توسعه دهندگان تنها جهت دریافت بازخورد از کاربران آنها را بر روی گوگل پلی قرار داده اند تا با اعمال این دیدگاه ها و اطلاعات، به پایداری نسخه اصلی برنامه یا بازی خود کمک کنند.

لازم به ذکر است که این بخش به دو قسمت به نام های Unreleased Apps و Games in Development تقسیم می شود. در قسمت اول شاهد اپلیکیشن هایی خواهید بود که هنوز منتشر نشده اند و در قسمت دوم بازی های وجود دارند که هنوز در حال توسعه هستند. جهت منشاهده بازی ها یا برنامه های بیشتر نیز کافیست بر روی دکمه More در کنار عنوان قسمت، ضربه بزنید.

 

 

گوگل برای این قسمت بیشتر از آنچه که فکر می کنید سخت گیری کرده است. بنابراین انتظار طیف وسیعی از اپلیکیشن ها را نداشته باشید بلکه ممکن است با حدود 15 تا 20 برنامه برخورد کنید که البته این تعداد برای بررسی دقیق و ریز بینانه، زیاد هم هست.

 

 

بعد از انتخاب اپلیکیشن یا بازی مربوطه همه چیز مثل قبل است. یعنی می توانید به راحتی بر روی آن ضربه زده تا صفحه مخصوص به اپلیکیشن باز شود. در این صفحه به دکمه دانلود، اسکرین شات ها، معرفی برنامه و… دسترسی خواهید داشت. لازم به ذکر است برای دانلود و نصب اپلیکیشن مورد نظر خود کافیست بر روی دکمه Install ضربه بزنید.

 

 

مشاهده کردید چقدر آسان بود؟ گاهی همین قابلیت های پیش پا افتاده می توانند ساعت ها ما را مشغول کرده و البته باعث پیشرفت و دخالت در هر چه بهتر شدن اپلیکیشن های آینده کمک کنند.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام