جديد
چگونه استوری های اسنپ چت خود را بصورت خودکار ذخیره کنید؟

اسنپ چت یک شبکه اجتماعی رو به رشد می باشد که تاکنون نیز میلیون ها کاربر را به خود جذب کرده است. مهمترین قابلیتی که اسنپ چت را منحصر به فرد کرده است، ناپدید شدن خودکار تصاویری است که در آن به اشتراک می گذارید و در نتیجه خیالتان راحت خواهد بود که اگر چند سال دیگر برای یک مصاحبه شغلی رفتید، عکس ناجوری از شما در دست افراد آن شرکت نخواهد بود! با این حال ممکن است خودتان بخواهید تا تصاویری که به عنوان استوری در این شبکه اجتماعی منتشر می کنید را ذخیره کرده و نگه دارید. ساده ترین کار این است که بعد از انتشار هر استوری، بصورت دستی نسبت به ذخیره ی آن بر روی دستگاه اقدام کنید. اما خوشبختانه اسنپ چت قابلیتی را برای کاربران خود در نظر گرفته تا با فعال کردن آن، تمام استوری های شخص بصورت خودکار بر روی گوشی ذخیره گردد. با ما همراه باشید تا شما را با نحوه این کار آشنا کنیم.  

ادامه مطلب
جديد
چگونه قابلیت حذف خودکار کش (Cache) را در ویسپی فعال کنیم؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که کاربران پیام رسان های اندروید یا آی او اس با آن مواجه هستند، تکمیل سریع فضای حافظه به دلیل دریافت فایل های مختلف بسیار زیاد از طریق این مسنجرها است. خوشبختانه اکثر پیام رسان های معروف و حرفه ای، قابلیتی را برای حذف خودکار فایل های دریافتی غیر ضروری یا به اصطلاح کَش (Cache) در نظر می گیرند و ویسپی نیز از این قاعده مستثنی نیست. شما می توانید تنها در چند ثانیه، ویسپی را بصورتی تنظیم نمایید که هر هفته یا هر ماه به حذف خودکار کش های خود بپردازد و در نتیجه به بهینه سازی فضای حافظه دستگاه شما کمک کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا شما را با نحوه این کار آشنا کنیم.  

ادامه مطلب

آموزش حذف اکانت ویسپی Wispi

سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵
  • 69,894 views
  • 7
جديد
آموزش حذف اکانت ویسپی Wispi

همانطور که در مطالب پیشین خود هم صحبت کردیم، ویسپی را می توان یک اپلیکیشن پیام رسان نوظهور برای سیستم عامل های اندروید و آی او اس دانست. Wispi که با شعار تماس و گفتگوی رایگان پا به عرصه ی برنامه های ارتباطی گذاشته از قابلیت های منحصر به فرد گوناگونی برخوردار است و همچنین توانسته در همین مدت کم، کاربران زیادی را به خود جذب کند. اما یکی از نکات مهم درباره ی هر مسنجری، امکان حذف اکانت آن در صورت نارضایتی از عملکرد برنامه یا بسیاری از دلایل شخصی می باشد. بنابراین در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا شما را با نحوه دیلیت اکانت ویسپی آشنا کنیم.  

ادامه مطلب
جديد
چگونه نمایش آخرین زمان آنلاین بودن (Last seen) را در ویسپی غیر فعال کنیم؟

این روزها امکان تنظیم وضعیت آخرین زمان آنلاین بودن، یکی از قابلیت های پایه برای هر پیام رسانی به حساب می آید. خوشبختانه مسنجر نسبتاً جدید ویسپی (Wispi) نیز از این قاعده مستثنی نیست. شما می توانید به راحتی از بخش تنظیمات ویسپی به پنهان سازی لست سین (Last Seen) خود بپردازید. البته نکته ای که باید بدان توجه داشته باشید این است که با غیر فعال سازی لست سین خود، شما نیز قادر به مشاهده ی آخرین زمان آنلاین بودن دوستان خود نخواهید بود. با ما همراه باشید تا شما را با نحوه این کار آشنا کنیم.  

ادامه مطلب
جديد
چگونه در ویسپی (Wispi) عکس ناپدید شونده ارسال کنیم؟

Wispi یک اپلیکیشن ارتباطی می باشد که به تازگی پا به عرصه پیام رسان ها گذاشته است و انتظار می رود با توجه به قابلیت های منحصر به فرد خود از محبوبیت بالایی برخوردار شود. یکی از همین ویژگی های جالب ویسپی، امکان ارسال تصاویر ناپدید شونده می باشد. این نوع از ارسال عکس که Shred نامیده می شود باعث می شود مخاطب مورد نظر حداکثر ۱۰ ثانیه بعد از باز کردن پیام، فرصت داشته باشد تا تصویر ارسالی را مشاهده کند. پس از این مدت عکس ارسال شده بصورت کامل حذف خواهد شد. با ما همراه باشید تا شما را با نحوه ارسال پیام Shred در پیام رسان ویسپی آشنا کنیم.    

ادامه مطلب
جديد
آموزش مخفی کردن چت، گروه و کانال های تلگرام دسکتاپ

امروزه دنیا دارای یک پیام رسان فوق العاده با نام تلگرام شده است که آپدیت های ماهانه ی آن تمامی ندارد. همانطور که میدانید بسیاری از کاربران از تلگرام دسکتاپ در منزل و محل کار استفاده می کنند. اینگونه کاربران بی شک در چند کانال و گروه نیز عضو هستند که در برخی مکان ها مانند محل کار بهتر است که اینگونه گروه و کانال مخفی باشند! در آپدیت جدید تلگرام یک قابلیت به عنوان Work Mode یا همون حالت کار اضافه شده است که با فعال سازی آن می توانید چت، گروه و کانال های خود را در تلگرام مخفی کرده و در مواقع نیاز آن ها را ظاهر نمایید. در ترفند امروز نحوه مخفی کردن چت، گروه و کانال های تلگرام دسکتاپ را با استفاده از قابلیت حالت کار (Work Mode) را خدمت شما منتشر نموده ایم که با مراجعه به ادامه مطلب می توانید از آن استفاده نمایید.

ادامه مطلب
جديد
آموزش استفاده و ساخت اکانت در برنامه ویسپی Wispi

برنامه پیام رسان ویسپی – Wispi یکی از تازه واردان قدرتمند حوزه برنامه های پیام رسان محسوب می شود که محصول یک توسعه دهنده نه چندان شناخته شده چینی، ولی با امکاناتی فوق العاده همچون امکان برقراری تماس رایگان اینترنتی، ارسال پیام متنی، جستجوی کاربران اطراف، امکان ساخت کانال، امکان ساخت گروه و … می باشد که رقیب سر سختی نیز برای برنامه های تلگرام و واتس اپ است. در مطلب امروز تصمیم داریم استفاده و ساخت اکانت در برنامه ویسپی Wispi را به شما کاربران سایت ترفندها آموزش دهیم. برای این منظور در ادامه همراه ما باشید.

ادامه مطلب
آپديت
انتقال بی سیم فایل بین گوشی اندرویدی و لپ تاپ

امروزه انتقال فایل بین گوشی های هوشمند و کامپیوتر یکی از دغدغه های کاربران می باشد، چرا که بلوتوث با سرعت انتقال فایل پایین خود در حال منسوخ شدن است و اکثرا کاربران با استفاده از کابل USB و یا از طریق وای فای اقدام به ارسال فایل بین گوشی و لپ تاپ خود می کنند. در مطالب پیشی نحوه انتقال فایل بین لپ تاپ و موبایل را با استفاده از برنامه های shareit و zapya که به صورت بی سیم بودند برای شما آموزش دادیم. در مطلب امروز نیز قصد داریم یکی دیگر از برنامه های انتقال فایل از طریق وایرلس را که Sharelink نام دارد و محصول کمپانی ایسوس می باشد را خدمت شما کاربران سایت ترفندها معرفی و آموزش دهیم. در ادامه همراه ما باشید.

ادامه مطلب
جديد
چگونه تاریخچه جستجوی گوگل پلی را پاکسازی کنیم؟

بدون شک گوگل پلی امن ترین و بهترین فروشگاه اپلیکیشن اندرویدی می باشد و در نتیجه اکثر کسانی که با این سیستم عامل سر و کار دارند برای جستجوی برنامه های مورد نظر خود از این اپ استور استفاده می کنند. متاسفانه یا برای اندکی هم خوشبختانه وقتی به جستجوی یک برنامه یا بازی می پردازید، عبارت آن در تاریخچه برنامه ذخیره شده و وقتیکه دفعه ی بعد بر روی نوار جستجوی داخل این فروشگاه ضربه می زنید، جستجوهای پیشین خود را مشاهده می کنید. اگر شما هم یک دوست یا برادر فوضول دارید که ممکن است با مشاهده ی این جستجوها به تمسخر شما بپردازید به احتمال زیاد از اینکه آنها را پاکسازی کنید استقبال خواهید کرد. پس با ما همراه باشید تا با این کار تقریباً ساده اما کاربردی آشنا شوید.  

دسته بندی : آموزش ، آموزش اندروید
ادامه مطلب

آموزش تصویری حذف اکانت Uber

سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵
  • 2,350 views
  • 0
آپديت
آموزش تصویری حذف اکانت Uber

Uber یک اپلیکیشن قدرتمند برای مسیریابی و تشخیص درست خیابان ها با جی پی اس است که توسط آن می توانید مسیر خود را ازبین چندین مسیر موجود به راحتی پیدا کنید.براب استفاده از خدمات اپلیکیشن Uber نیاز است که در آن اکانت بسازید. در صورتی که پس از یک مدت استفاده از برنامه Uber نیاز های شما بر آورده نشد، می توانید اکانت آن را با استفاده از وب سایتش حذف نمایید.

ادامه مطلب