روت کردن گوشی و تبلت های اندرویدی یکی از مواردی است که ممکن است هر کاربر بخواهد آن را روی دستگاه اندرویدی خود پیاده کند. روت در اصطلاح به معنی ریشه است و در اندروید نیز به عمل دسترسی ریشه ای و بدون محدودیت به تمامی قسمت های اندروید و آشکار شدن قسمت های پنهان آن گفته می شود. یکی از اصلی ترین مواردی که کاربران اندروید مجبور به روت کردن دستگاه خود می شوند، نصب برنامه هایی است که نیاز به دسترسی روت دارند. اما جدا از اینکه روت کردن محاسن و ویژگی های خوب خودش را دارد، دارای یکسری معایب نیز است که در این مطلب آن ها را شرح داده و شما را از روت کردن دستگاه اندرویدی خود منصرف می کنیم.

 

 

 

  • روت ممکن است دستگاه اندرویدی شما را به یک آجر تبدیل کند!

زمانی که در حال روت کردن گوشی یا تبلت اندرویدی خود هستید، ممکن است آن را به یه تکه آجر تبدیل کنید! شاید به خود بگوید که معنی آجر شدن اندروید چیست؟

روت کردن به دانش و اطلاعات کامل در زمینه اندروید و کامپیوتر نیاز دارد و حتما می بایست یک روش مناسب با مدل و نسخه اندروید گوشی خود را برای روت کردن پیدا کنید.

گاهی ممکن است (احتمال 5 درصد) در هنگام روت کردن اندروید با مشکلاتی از قبیل خاموش شدن گوشی، قطع شدن کابل و… مواجه شوید و دیگر گوشی شما بوت نشود و از کار بیوفتد! به این عمل در اصطلاح آجر شدن یا Bricking اطلاق شده و گوشی شما با یک آجر فرقی نخواهد داشت.

 

 

 

  • با روت کردن اندروید، گارانتی آن از بین خواهد رفت!

روت کردن موجب از دست رفتن گارانتی دستگاه هوشمند شما خواهد شد! دلیل باطل شدن گارانتی نیز این است که انجام عمل روت روی گوشی بر ضد قوانین اکثر شرکت های سازنده دستگاه های هوشمند اندروید است.

به عنوان مثال کمپانی کره ای سامسونگ موضع خود را در رابطه با عمل روت این چنین بیان می کند: "سامسونگ مدعی است که روت کردن دستگاه های اندرویدی تحت هر شرایطی منجر به از دست رفتن گارانتی آن شده و این شرکت کره‌ای هیچ‌گونه مسئولیتی را در قبال مشکلات مختلف سخت افزاری و نرم افزاری ایجاد شد پس از روت کردن دستگاه قبول نخواهد کرد."

همچنین کمپانی ال‌جی انجام عمل روت را به هیچ عنوان قابل قبول ندانسته و به طور قاطعانه اعلام کرده که روت کردن گوشی‌های تولیدی از سوی این برند، گارانتی آن‌ها را باطل می‌کند.

 

 

 

  • امکان وارد شدن آسیب های غیرقابل جبران به گوشی پس از انجام عمل روت

روت کردن می تواند آسیب های جبران ناپذیر نرم افزاری و سخت افزاری را برای دستگاه در بر داشته باشد. این مشکل می تواند به قدری بزرگ باشد که شما را وادار به تعویض گوشی یا صرف هزینه ی هنگفت برای تعمیر کند. البته اگر گوشی شما پس از تعمیر مانند روز اولش شود!!

با روت کردن گوشی، دسترسی ویروس ها و بدافزار ها به فایل های مهم گوشی آسان تر شده که این امر امنیت دستگاه شما را کاهش می‌دهد. البته شما برای جبران این مشکل می توانید از آنتی ویروس های اندرویدی بر روی گوشی خود بهره ببرید.

 

 

 

  • گوشی روت شده کارایی لازم را نخواهد داشت

جدا از مخاطراتی که عمل روت می تواند برای دستگاه اندرویدی شما داشته باشد (مانند آجر شدن و از دست رفتن گارانتی و ویروسی شدن)، پایین آمدن کارایی گوشی می باشد.

دستگاه روت شده شما دستگاهی است که مدام هنگ می کند و قادر به انجام خواسته های شما نیست!

 

 

 

  • حذف فایل های سیستمی اندروید

با روت کردن دستگاه اندرویدی، شما به تمامی بخش‌های سیستم‌ عامل اندروید از جمله فایل های سیستمی بدون محدودیت دسترسی خواهید داشت و در صورتی که به اشتباه یکی از فایل ها را ویرایش یا حذف کنید این احتمال وجود دارد که گوشی شما دیگر بوت نشود! برای رفع این مشکل نیز مجبور خواهید بود که مجددا رام دستگاه خود را فلش کنید.

 

 

 

  • کاسته شدن از عملکرد و کارایی باتری دستگاه

سازندگان دستگاه های هوشمند اندرویدی، عمر باتری را بر اساس میزان دسترسی تعریف شده کاربر در قسمت های مختلف گوشی تعیین کرده اند. بنابراین در صورتی که گوشی خود را روت نموده اید، بی شک این دسترسی های تعیین شده بهم خواهد ریخت و باتری گوشی شما زودتر تمام خواهد شد.

 

 

 

  • نتیجه گیری:

با توجه به دلایلی که در این مطلب خدمت شما شرح داده شد، روت کردن گوشی می تواند مساوی با از دست رفتن آن شود! همچنین اگر روت کردن دستگاه های اندرویدی امری خوب بود، مطمئناََ کمپانی های سازنده دستگاه های اندرویدی، گوشی و تبلت های خود را روت شده به کاربران عرضه می کردند!

 

نظر شما در رابطه با روت کردن گوشی های اندرویدی چیست؟ آیا این مقاله از سایت ترفندها برای شما مفید بود؟

موفق و پیروز باشید?

چه امتیازی می دهید؟
5 / 5.00
[ 3 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 4 ، در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

Mohammadreza ۸ اسفند ۱۳۹۵

جالب بود اما شرکت های بزرگ گوشی سازی بخاطر حمایت از برنامه نویسان گوشی رو از اول روت نمیکنن . در ضمن روت سرعت گوشی رو بالا میبره نه پایین.?

امیر محمد ۸ اسفند ۱۳۹۵

?روت در اکثر مواقع میاره پایین!

چون روش های استاندارد روت نمیشن

mohammad ۱۵ اسفند ۱۳۹۵

چرا بدی هاشو میگین خوبی هاشم بگین
خوبی هایی که به اندازه ای هستن که باید پنج کتاب بنویسی
من سه سال گوشیم روته بدون مشکل داره کار میکنه
روت خوبی های قبیل همون مشکلی که گفتید یعنی تغییر فایل های سیستمی رو داره
نصب xposed که با همون هزار تا کار میشه انجام داد
تست امنیت و ……..
اینام بگید
گارانتی گوشی به چه درد میخوره وقتی گوشیت خراب میشه تعمیرکارا هزار بهونه میارن که درست کردن گوشیو جزو گارانتی ندونن
اگر یه کابل خوب داشته باشی هیچ وقت نه گوشی خاموش میشه نه کابل قطع میشه
برنانه های مشکوک و شناخته نشده نصب نکنی هیچ ویروسی رو گوشیت نمیاد و مشکلی پیش نمیاد
از برنامه های clock کردن cpu استفاده نکنی مصرف باطری هم زیاد نمیشه
در ضمن با روت کردن کارایی گوشی کم نمیشه بلکه دو برابر میشه
بگم هنوز؟؟

امیر محمد ۱۶ اسفند ۱۳۹۵

اره بگو??

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام