نوتیفیکیشن های سایلنت در اندروید چه هستند؟

سه شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۶
  • 1,984 views
  • 0

نوتیفیکیشن های سایلنت در اندروید چه هستند؟

فرض کنید که اسمارت فون اندرویدی خود را برداشته و هیچ چیزی در نوار اطلاع رسانی آن مشاهده نمی کنید. اما وقتیکه نوار مربوطه را به سمت پایین می کشید یک نوتیفیکیشن ظاهر می شود. اینگونه نوتیفیکیشن های اسرارآمیز و بدون آیکون، سایلنت (Silent) نام دارند. اینگونه اطلاعیه ها بدون هیچ صدا یا هشدار بصری دریافت می شوند و در نتیجه تا وقتیکه به سراغشان نروید از وجود آنها با خبر نخواهید بود. حتماً می پرسید چرا؟ برای اینکه مهم نیستند! نوتیفیکیشن های سایلنت اطلاعاتی نه چندان ارزشمند را در بر می گیرند که می توانید در هر وقتی به آنها رسیدگی کنید. تنها دلیل نمایش چنین نوتیفیکیشن هایی این است که شاید برخی اطلاعات موجود در آنها به کارتان بیاید. اما در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر درباره سایلنت نوتیفیکیشن ها به شما بگوییم.

 

اجازه دهید به عنوان مثال اپلیکیشن نقشه (Maps) را در نظر بگیریم. مطمئنم که بسیاری از کاربران گوشی های اندروید از نقشه ی آن استفاده کرده و با اطلاعیه هایش آشنایی دارند. یکی از نوتیفیکیشن های رایج در این برنامه، اطلاع از وضع ترافیک می باشد. این نوع نوتیفیکیشن ها یکی از بارزترین مثال های سایلنت نوتیفیکیشن هستند. اطلاعیه مربوطه همانجا هست اما در هنگام دریافتش خبردار نشده اید زیرا که هیچگونه هشداری انجام نشده است. حال فرض کنید که اگر چنین قابلیتی در اندروید تعبیه نشده بود بلافاصله بعد از هربار تغییر وضع ترافیک، گوشی تان صدا می کرد و یک نوتیفیکیشن جداگانه دریافت می کردید.

 

 

این تنها یک مورد خاص از نوتیفیکیشن های سایلنت بود و بدون شک موارد بیشتری از آنها را به خصوص در اپلیکیشن های رسمی گوگل مشاهده خواهید کرد. به عنوان یک مثال دیگر می توانید اپلیکیشن گوگل پلی موزیک را در نظر بگیرید. فرض کنید که در این برنامه به آهنگ های یک خواننده گوش داده اید. حال در صورت انتشار یک آلبوم جدید از خواننده برایتان یک نوتیفیکیشن ارسال خواهد شد تا شما را از این امر خبردار کند. اما از آنجایی که این مسئله چندان ضروری نیست و به عنوان اطلاعات اضافی به حساب می آید نوتیفیکیشن مربوطه از نوع سایلنت خواهد بود.

این مسئله درباره جستجوهای شما نیز صدق می کند. فرض کنید که فیلم، موسیقی، مسابقه ورزشی و این چنین مواردی را در اینترنت جستجو کرده اید. حال زمانیکه فیلم یا موسیقی موردنظر عرضه شود یا اینکه زمان مسابقه ورشی فرا برسد یک نوتیفیکیشن سایلنت دریافت خواهید کرد.

حتماً با مثال های بالا به کاربردی بودن این قابلیت اندروید اوریو (Oreo) پی بردید. با استفاده از نوتیفیکیشن های سایلنت تعامل شما با گوشی تان متفاوت و هوشمندانه تر خواهد شد و در عین حال به هیچ وجه هشدارهای متعدد اذیت تان نخواهد کرد. علاوه بر این شما قادر خواهید بود به راحتی تنظیمات دریافت نوتیفیکیشن هر برنامه را در اندروید اوریو سفارشی سازی کنید. بدین منظور می توانید به مطالب پیشین ما مراجعه کنید :

آموزش استفاده از کانال های اطلاع رسانی (Notification Channels) در اندروید اوریو

چگونه نقطه های اطلاع رسانی را در اندروید ۸.۰ اوریو فعال یا غیر فعال کنیم؟

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام