نحوه حذف یک مکان ذخیره نشده در Yelp

پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۸
  • 364 views
  • 0
آپديت
نحوه حذف یک مکان ذخیره نشده در Yelp

    نحوه حذف یک مکان ذخیره نشده در Yelp آیا از دیدن مکان های ذخیره شده و نشده در نوار جستجوی Yelp خسته شده اید؟ در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه یک مکان ذخیره نشده را در Yelp حذف کنید.       مراحل : ۱. از طریق مرورگر اینترنت خود به صفحه Yelp بروید. ۲. وارد حساب کاربری خود شوید. ۳. منوی کشویی “Near” را از سمت راست صفحه باز کنید. ۴. روی گزینه “Clear recent locations” کلیک کنید. با این کار همه ی موقعیت های جستجو شده حذف خواهد شد. موقعیت های ذخیره شده در این روش حذف نخواهند شد. تغییرات اعمال شده را تایید کنید.

دسته بندی : آموزش اینترنت
ادامه مطلب