نحوه لغو ورود شخص ثالث Allrecipes به حساب های دیگر شما
یکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۸- 583 views
- 0
نحوه لغو ورود شخص ثالث Allrecipes به حساب های دیگر شما حذف حساب های آنلاینی که دیگر از آنها استفاده نمی کنید روش خوبی برای محافظت از اطلاعات شخصی شما است. برخی از سایت ها مانند Allrecipes به شما اجازه نمی دهند خودتان این کار را انجام دهید. برای حذف کامل حساب کاربری خود باید با تیم خدمات مشتری تماس بگیرید ، هم چنین مراحلی برای محافظت از اطلاعات شما در سایت وجود دارد. مراحل : دسترسی به حساب های Facebook یا Google خود را لغو کنید. Allrecipes به شما این امکان را می دهد تا وارد حساب های Facebook یا Google خود شوید ، بنابراین مهم است که دسترسی به این حساب هایی را که احتمالاً به Allrecipes داده اید ، لغو کنید. وارد Google شوید و به صفحه حساب خود بروید. هنگام ورود به حساب Google خود ، روی تصویر پروفایل خود در گوشه بالا صفحه کلیک کرده و سپس بر روی دکمه “My Account” که در منوی کشویی قرار دارد, کلیک کنید. روی “Sign-in & security.” کلیک کنید. سه ستون در صفحه نمایش داده می شود ، و در سمت چپ صفحه گزینه ای با عنوان “Sign in & security.” قرار دارد. […]








![اصلی ترین تفاوت ۴K و UHD در چیست ؟ [نقد و بررسی] اصلی ترین تفاوت ۴K و UHD در چیست ؟ [نقد و بررسی]](https://tarfandha.org/wp-content/uploads/2021/11/اصلی-ترین-تفاوت-4K-و-UHD-در-چیست-125x125.jpg)











