برخی مواقع ممکن است که تمام اتصالات اینترنت برقرار باشد و هیچ مشکلی نیز در ارسال و دریافت داده وجود نداشته باشد، اما هرکاری می کنید برخی از وب سایت ها در مرورگر باز نمی شوند. این مشکل می تواند چند دلیل داشته باشد. دلایلی مانند در دسترسی نبودن سایت مورد نظر در آن لحظه، مشکل در سرور سایت، بلاک شدن آی پی شما در فایروال سرور، تحریم کاربران ایرانی توسط برخی از سایت خارجی و اختلال در تنظیمات شبکه سیستم شما.

البته چهار دلیل نخست که در سطر بالا برای شما شرح دادیم فقط شامل یک سایت می شود، اما اختلال در تنظیمات شبکه سیستم شما ممکن از دو یا چند سایت را برای شما باز نکند. برای رفع این مشکل نیاز نیست کار خیلی پیچیده ای انجام دهید و تنها کافیست که تنظیمات DNS رایانه خود را تغییر و صحیح تنظیم کنید. در ادامه همراه ترفندها باشید.

 

تنظیم DNS در ویندوز چگونه انجام می شود و DNS ها را از کجا تهیه کنیم؟

در صورتی که برخی از وب سایت ها در مرورگر شما باز نمی شوند، تنها کافیست که DNS شبکه خود را دوباره تنظیم کنید. برای این کار کافیست به بخشNetwork  Connections ویندوز خود مراجعه کنید و دو عدد DNS وارد کنید.

برای وارد کردن DNS می توانید از سرویس جهانی گوگل و دیگر دی ان اس ها یا DNS سرویس دهنده شرکت سرویس دهنده ی خود استفاده کنید. برای پیدا کردن دی ان اس های سرویس دهنده‌ی خود کافیست با پشتیانی آن تماس گرفته و DNS های شرکت را در سیستم خود وارد کنید.

DNS های جهانی گوگل هم به صورت زیر است:

8.8.8.8

8.8.4.4

 

آموزش وارد کردن DNS در ویندوز

پس از اینکه دی ان اس های اینترنت خود را از شرکت سرویس دهنده تهیه کردید یا قصد استفاده از DNS جدید گوگل را دارید، برای وارد کردن آن ها در ویندوز مراحل زیر را طی کنید:

گام اول: ابتدا کلید ترکیبی Windows+R را فشار دهید تا Run اجرا شود.

گام دوم: سپس عبارت ncpa.cpl را وارد کرده و OK کنید.

 

 

 

گام سوم: پس از انجام مراحل بالا شما وارد بخش Network Connections خواهید شد.

گام چهارم: اکنون بر روی گزینه Wi-Fi راست کلیک کرده و سپس گزینه Properties را انتخاب کنید.

 

 

گام پنجم: در این مرحله گزینه (Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4 را به حالت انتخاب در آورده و از کمی پایین تر روی گزینه Properties کلیک کنید.

 

 

گام ششم: گزینه رادیویی Use the following DNS server addresses را انتخاب کنید.

 

 

گام هفتم: اکنون مطابق راهنمایی و تصویر زیر DNS های شرکت سرویس دهنده یا گوگل را وارد کنید:

  • در قسمت Preferred DNS Server اولین دی ان اس شرکت سرویس دهنده را وارد کنید. همچنین اگر میخواهد دی ان اس گوگل را وارد کنید، آی پی 8.8.8.8 را وارد کنید.
  • در قسمت Alternate DNS Server n دومین دی ان اس شرکت سرویس دهنده را وارد کنید. همچنین اگر میخواهد دی ان اس گوگل را وارد کنید، آی پی 8.8.4.4 را وارد کنید.

 

 

گام هشتم: در آخر OK کنید تا تنظیمات ذخیره شود.

 

با انجام مراحل بالا، تنظیمات DNS شبکه شما به صورت صحیح تنظیم خواهد شد و مشکل باز نشدن برخی از وب سایت ها نیز رفع خواهد شد. در صورتی که مشکل باز نشدن سایت ها در اندروید را دارید، از مطلب ” حل مشکل باز نشدن سایت ها با اینترنت گوشی در مرورگر های اندروید ” استفاده کنید.

 

امیدواریم آموزش بالا برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که راه دیگری برای رفع مشکل باز نشدن سایت ها در ویندوز به ذهنتون میرسد، حتما در بخش نظرات آن را با ما مطرح کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 5.00
[ 1 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام