چگونگی بلاک کردن یک کاربر در Gmail
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷- 2,243 views
- 0
چگونگی بلاک کردن یک کاربر در Gmail
مسدود کردن یک حساب Google می تواند به جلوگیری از دسترسی کاربر خاص به شما, از طریق Google+، Google Hangouts و Gmail کمک کند. شما می توانید کاربران را در Google+ و Google Hangouts مستقیما از حساب کاربری Google+ خود مسدود کنید هم چنین می توانید برای Gmail خود فیلتری تنظیم کنید. به این صورت پیام هایی که نمی خواهید به صورت مستقیم درون پوشه ی سطل زبانه قرار بگیرند.
مراحل تنظیم فیلتر Gmail
- به حساب Gmail خود وارد شوید.
- به قسمت پیام Gmail فردی که می خواهید مسدودش کنید, بروید.

گزینه Reply
- روی فلش جهت پایین از سمت راست گزینه ی “ Reply ” کلیک کنید.

Filter messages like this
- روی “ Filter messages like this ” کلیک کنید.

گزینه Create filter with this search
- آدرس Gmail فرد را که در فیلد “From” مشخص شده است تایید کنید, سپس روی “Create filter with this search ” کلیک کنید.

گزینه ی Delete it
- اقدامی که می خواهید هنگام ارسال ایمیل از این شخص انجام شود را انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر می خواهید ایمیل او مستقیما درون پوشه ی سطل زباله قرار بگیرد باید گزینه ی “ Delete it ” را انتخاب کنید.

گزینه Create filter
- روی “ Create filter ” کلیک کنید. اکنون هر ایمیلی که از فرد مشخص شده به شما ارسال شود, مستقیما درون پوشه ی سطل زباله قرار می گیرد.








![اصلی ترین تفاوت ۴K و UHD در چیست ؟ [نقد و بررسی] اصلی ترین تفاوت ۴K و UHD در چیست ؟ [نقد و بررسی]](https://tarfandha.org/wp-content/uploads/2021/11/اصلی-ترین-تفاوت-4K-و-UHD-در-چیست-125x125.jpg)











ارسال دیدگاه