چگونه سیگنال GPS دستگاه اندرویدی خود را بهبود دهیم؟

سنسور GPS به اسمارت فون شما اجازه می دهد تا از اپلیکیشن های موقعیت یابی همچون گوگل مپ استفاده کند. علاوه بر این اگر با نرم افزارها یا بازی هایی که نیاز به تعیین مکان شما دارند سر و کار داشته باشید نیاز به استفاده از این سنسور خواهید داشت. برای مثال جهت انجام بازی های واقعیت افزوده همچون پوکمون گو باید سیگنال GPS دستگاه شما از وضعیت خوبی برخوردار باشد. در نتیجه تصمیم گرفتیم تا در اینجا به معرفی جی پی اس و راه های تقویت سیگنال آن بپردازیم. با ما همراه باشید.

 

جی پی اس (GPS) چیست؟

جهت اینکه به بهینه سازی GPS موبایل یا تبلت اندرویدی خود بپردازید بهتر است در ابتدا اندکی دانش خود را درباره ی این تکنولوژی افزایش دهید. جی پی اس مخفف کلمه ی سیستم موقعیت یابی جهانی (Global Positioning System) می باشد و نخستین بار در سال 1973 توسط ارتش ایالات متحده توسعه یافت اما این تکنولوژی در سال 1995 جهت اهداف غیرنظامی هم در دسترس عموم قرار گرفت. جی پی اس در ابتدا از 24 ماهواره در مدار قدرت می گرفت و امروزه این تعداد به 31 ماهواره ی موقعیت یاب رسیده است.

گوشی های هوشمند شما با استفاده از آنتن GPS که به عنوان یک سخت افزار در موبایل یا تبلت ها گنجانده شده اند، با این ماهواره ها ارتباط برقرار می کند. این سخت افزار از طریق یک درایور به نرم افزار موجود متصل می شود. بنابراین خطاهای مرتبط با موقعیت یاب اسمارت فون شما از 3 منبع نشات می گیرند :

  1. تعداد ماهواره های جی پی اس در مکان فعلی
  2. کیفیت آنتن GPS موجود در گوشی هوشمند شما
  3. اجرای درایور در سیستم عامل موبایل یا تبلت شما

 

How-to-improve-GPS-signal-on-your-Android-device-1

 

سوئیچ کردن به حالت دقت بالا (High accuracy)

جهت دریافت سیگنالی بهتر نیاز است که میزان شارژ باتری بیشتری نسبت به حالت عادی مصرف کنید. البته می توانید در هنگام عدم استفاده از جی پی اس دستگاه، آن را دوباره به حالت اصلی بازگردانید تا از عمر باتری گوشی خود صرفه جویی کنید.

بدین منظور ابتدا به بخش Settings رفته و پس از ضربه زدن روی قسمت Location از روشن بودن سرویس مکانی خود مطمئن شوید. هم اکنون بخشی به نام Mode را مشاهده خواهید کرد که معمولاً اولین دسته بندی این قسمت می باشد. بر روی آن ضربه زده و سپس گزینه ی High accuracy را فعال نمایید. این کار باعث خواهد شد که جی پی اس دستگاه شما، هم در هنگام اتصال به وای فای و هم دیتای سیم کارت، قادر به برقراری ارتباط باشد. فعال کردن این گزینه باعث مصرف بیشتر باتری خواهد شد اما تاثیر بسیاری بر روی کیفیت و قدرت سیگنال موقعیت یاب گوشی شما خواهد داشت.

 

How-to-improve-GPS-signal-on-your-Android-device-2

 

فعال نگه داشتن سیگنال GPS

یکی از مشکلات رایج که اکثر کاربران با آن رو به رو هستند، غیرفعال شدن موقعیت یاب در هنگام رفتن از یک اپلیکیشن به اپلیکیشنی دیگر می باشد. برای مثال اگر در حال بازی پوکمون گو باشید و بروید تا پیامی که برایتان آمده را بخوانید، GPS دستگاه به منظور ذخیره ی باتری، خاموش خواهد شد.

با این حال راهی وجود دارد که جی پی اس را برای همیشه و تا وقتیکه خودتان دست به خاموش کردن آن بزنید، فعال نگه دارید. بدین منظور می توانید از اپلیکیشن هایی که برای این کار طراحی شده استفاده کنید. ما نرم افزار GPS Connected را به شما پیشنهاد می کنیم. همانطور که مشخص است، روشن ماندن جی پی اس برای مدت بیشتر باعث کاهش زودتر شارژ باتری دستگاه اندرویدی شما خواهد شد.

 

How-to-improve-GPS-signal-on-your-Android-device-5

 

مطلع شدن از اینکه مشکل GPS شما از سخت افزار می باشد یا نرم افزار

با استفاده از اپلیکیشن GPS Essentials قادر خواهید بود تا از مشکلات جی پی اس موبایل یا تبلت خود مطلع شوید. وارد منوی اصلی برنامه شده و بر روی قسمت Satellites ضربه بزنید تا ماهواره هایی که در دسترس هستند برایتان نمایش داده شوند. اگر ماهواره ای را به دور زمین مشاهده نکردید به این معنی است که مشکل از سخت افزار دستگاه شما است. این مشکل می تواند به دلیل وجود اشیا مغناطیسی در اطراف شما یا محافظ اسمارت فون شما باشد. در غیر اینصورت سنسور جی پی اس دستگاه شما دچار مشکل شده است. اگر هم تعدادی ماهواره را در این صفحه مشاهده کردید اما باز هم با مشکلاتی در آنتن دهی رو به رو هستید، این مسئله نرم افزاری می باشد و نیاز است از سایر نکته های موجود در این مطلب بهره بگیرید.

 

How-to-improve-GPS-signal-on-your-Android-device-4

How-to-improve-GPS-signal-on-your-Android-device-3

 

رفرش کردن دیتای جی پی اس

در برخی مواقع دستگاه اندرویدی شما بر روی یک ماهواره گیر می کند. حتی اگر هم این ماهواره در دسترس نباشد باعث می شود تا جی پی اس شما به درستی کار نکند. جهت حل این مشکل می توانید از اپلیکیشن هایی همچون GPS Status & Toolbox استفاده کنید. این برنامه ها در پاکسازی دیتای جی پی اس و راه اندازی مجدد آن به شما کمک خواهند کرد.

در داخل این اپلیکیشن بر روی یک قسمت از صفحه ضربه زده و بعد از ضربه زدن روی آیکون منو وارد قسمت Manage A-GPS state شوید. بر روی گزینه ی Reset ضربه بزنید و بعد از آن دوباره به همین قسمت برگشته و این بار بر روی گزینه ی Download ضربه بزنید. دیتای جی پی اس باید رفرش شده باشد و اگر هم باز با مشکلی مواجه شدید می توانید همین مراحل را تکرار نمایید.

 

How-to-improve-GPS-signal-on-your-Android-device-6

 

استفاده از یک گیرنده ی GPS اکسترنال

اگر مشکل GPS گوشی شما جدی تر از این حرف ها هست و یا سخت افزار آن به کلی از کار افتاده، می توانید از گیرنده های جی پی اس اکسترنال استفاده نمایید. این گیرنده ها از طریق بلوتوث به اسمارت فون شما متصل می شوند و باتری آنها با استفاده از همان شارژر اندرویدی، شارژ می شود.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 4.50
[ 6 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 0 ، در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام