چگونه آی او اس ۱۰ را به ۹.۳ دانگرید کنیم؟

پنج شنبه ۳ تیر ۱۳۹۵
  • 3,077 views
  • 1

چگونه آی او اس 10 را به 9.3 دانگرید کنیم؟

اگر دستگاه خود را به آی او اس 10 آپگرید کرده اید ولی با آن حس راحتی ندارید، این امکان وجود دارد که سیستم عامل را به نسخه 9.3.2 برگردانید یا به اصطلاح دانگرید کنید. بدین منظور دو راه اصلی وجود دارد، یکی نیاز به تهیه ی بک آپ دارد و دیگری نه. در این مطلب بصورت کامل به شما توضیح می دهیم که چگونه آی او اس 10 را دانگرید کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

 

در ابتدا توجه داشته باشید که شما می توانید تنها سیستم را به نسخه ی 9.3.2 دانگرید کنید و دانگرید به نسخه های قدیمی تر از این، امکان پذیر نمی باشد.

 

روش اول: بدون نیاز به بک آپ

 

در این روش شما تمامی پیام های متنی خود را از دست می دهید اما سایر تنظیمات و برنامه ها دست نخورده باقی می مانند. برای دانگرید با استفاده از این روش مراحل زیر را دنبال کنید :

 

  • فایل IPSW مناسب را دانلود کنید. (اینجا کلیک کنید)
  • مطمئن شوید که آخرین نسخه ی آیتونز بر روی کامپیوتر شما نصب باشد. اگر نه، حتماً جدیدترین نسخه را دانلود و نصب نمایید.
  • پس از اجرای آیتونز، آیفون یا آیپد خود را به کامپیوتر متصل کرده و سپس بر روی دستگاه کلیک کنید تا ظاهر شود.
  • در بخش Summary در حالیکه دکمه ی شیفت (در ویندوز) یا آپشن (در مک) را نگه داشته اید، بر روی دکمه ی Check for Updates کلیک کنید.
  • سپس به مسیری که فایل IPSW در آن وجود دارد رفته و فایل را انتخاب نمایید.
  • دستگاه شما به نسخه ی 9.3.2 آی او اس آپدیت خواهد شد.

 

همچنین توجه داشته باشید بعد از این اگر قصد داشتید که آی او اس را به یک نسخه ی آزمایشی ارتقا دهید، یا یک بک آپ کامل تهیه کنید و یا اصلاً این کار را انجام ندهید!

 

روش دوم: استفاده از بک آپ

 

کمپانی اپل، بدون دلیلی مشخص پیشنهاد می کند که آی او اس را به نسخه های قبلی دانگرید نکنید اما در هر حال این امر امکان پذیر است. اخیراً سرورهای اپل تنها بر روی آی او اس 9.3.2 به بعد کار می کنند و این بدین معنی است که شما می توانید تنها بک آپ هایی را بازیابی کنید که بر روی این نسخه گرفته شده باشند. همانطور که می دانید گرفتن بک آپ بصورت مداوم یکی از کارهایی است که اکثر افراد باید انجام دهند زیرا در آینده می تواند بسیار مفید واقع شوند. برای مثال قدر بک آپ های خود را در همین شرایط خواهید دانست.

 

قدم اول

 

برای نصب دوباره ی آی او اس 9.3.2 نیاز به فایل .ipsw مناسب با مدل آیفون یا آیپد خود دارید. همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، نمی توان از ورژن های قدیمی تر آی او اس استفاده کرد. اگر فایل مربوطه را بر روی هارد مک خود ذخیره کرده اید می توانید آن را از مسیر youruserfolder/Library/iTunes/ و سپس فولدری به نام iPad/iPhone Software Updates پیدا کنید.

 

اگر این فایل را بر روی مک یا کامپیوتر خود پیدا نکردید می توانید به راحتی از طریق سایت رسمی www.ipsw.me یا جستجوی عبارت 'download ipsw' در گوگل، آن را دانلود کنید.

 

قدم دوم

 

نکته: اگر این مطلب را بعد از انتشار عمومی نسخه نهایی آی او اس 10 می خوانید باید توجه داشته باشید که تنها مدت کوتاهی برای دانگرید سیستم، زمان خواهید داشت. برای مثال در سالهای گذشته تنها فرصت داشتید تا یک هفته بعد از انتشار نسخه ی جدید، دستگاه را دانگرید کنید. اگر این مدت تمام شود، تنها راه ممکن جیلبریک کردن آیفون یا آیپد می باشد.

 

اگر در گذشته از قابلیت Find My iPhone/iPad استفاده می کردید، آن را غیرفعال نمایید. بدین منظور می توانید به برنامه ی تنظیمات و سپس بخش iCloud مراجعه کنید.

 

دستگاه را به کامپیوتر یا مک خود متصل کرده و آیتونز را اجرا نمایید. در آیتونز بر روی رابط کاربری دستگاه خود کلیک کرده و گزینه ی Summary را انتخاب نمایید. هم اکنون کلید Alt/Option (شیفت در ویندوز) را نگه داشته و بر روی دکمه ی Restore iPhone کلیک کنید.

 

سپس به مسیری که فایل IPSW را در آن ذخیره نموده اید رفته و آن را باز کنید. کامپیوتر شما شروع به نصب دوباره ی نسخه ی 9.3.2 بر روی آیفون یا آیپد می کند. یا اینکه باید مراحل زیر را انجام دهید :

 

رفتن به ریکاوری مود (Recovery mode) :

 

اگر مشاهده کردید که آیتونز پیغامی مبنی بر اینکه "شما از آخرین نسخه ی آی او اس بر روی دستگاه خود استفاده می کنید" (You're already running the latest version of iOS on your device) نمایش داد، نیاز است که از حالت ریکاوری استفاده کنید. بدین منظور دستگاه را بصورت کامل خاموش کرده، سپس آیفون یا آیپد را با استفاده از کابل به کامپیوتر متصل کرده و همچنین دکمه ی Home را فشار داده و نگه دارید. هنگامیکه عبارت 'Connects to iTunes' نمایش داده شد، دکمه را رها کنید.

 

How-to-downgrade-iOS-10-1

 

آیتونز هم اکنون به شما اطلاع می دهد که دستگاه در حالت ریکاوری قرار دارد. هم اکنون باید مراحلی که در بالا نیز توضیح داده شد، یعنی نگه داشتن کلید آپشن در مک یا شیفت در ویندوز، کلیک روی Restore، باز کردن فایل 9.3.2.ipsw و نصب آن بر روی دستگاه، را انجام دهید.

 

بازیابی بک آپ ها

 

اگر سیستم عامل آیفون یا آیپد خود را به نسخه های قدیمی تر برگردانید تمام اطلاعات پاک شده و نیاز است که آنها را بازیابی کنید. برای این کار در نرم افزار آیتونز بر روی دکمه ی Restore iPhone کلیک کرده و سپس فایل بک آپ موردنظر خود را انتخاب نمایید. این کار ممکن است حدود یک ساعت یا بیشتر زمان ببرد، اما دستگاه دقیقاً به حالتی باز می گردد که شما داشتید از آن بک آپ می گرفتید.

 

اگر هیچ بک آپی در اختیار ندارید می توانید موزیک ها، ویدیوها و سایر اطلاعاتی را که با آیتونز یا آی کلود همگام سازی کرده بودید، بازیابی کنید. در رابطه با اپلیکیشن ها نیز کافیست به داخل اپ استور رفته و پس از ورود به اپل آی دی خود، هرچیزی که می خواهید را دانلود کنید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 2.00
[ 1 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 1 ، در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

amanji ۲۶ مرداد ۱۳۹۶

سلام من کل این کارار رو انجام میدم ولی نمیشه ارور میده ios9 نصب نمیشه راه دیگه ای جز این راه نداره؟؟؟

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام