چگونه مک او اس سیرا را با ویرچوال باکس روی ویندوز 10 نصب کنیم؟

شاید شما هم تاکنون به این فکر کرده باشید که آیا می توان از سیستم عامل مک و آخرین نسخه آن یعنی مک او اس سیرا در داخل ویندوز 10 استفاده کرد؟ اگر پا را فراتر از یک فکر گذاشته و به دنبال راهی برای این کار گشته باشید به احتمال زیاد یا پاسخ خیر دریافت کرده اید یا اینکه با مطالب پیچیده و در هم مواجه شده اید. خوشبختانه ما با مطالعه دقیق این مطالب و سپس ادغام آنها، بهترین و کامل ترین راه ممکن را پیدا کرده و قرار است که در ادامه ی مطلب در اختیار شما بگذاریم. اگر شما هم نیاز یا دوست دارید که به استفاده از مرورگر یا بسیاری از قابلیت های منحصر به فرد این سیستم عامل بپردازید کافیست مراحلی که در ادامه برایتان شرح می دهیم را دنبال کرده و از یک تجربه جالب و کاربردی جدید، نهایت لذت را ببرید. با ما همراه باشید.

 

نکته: لازم به ذکر است که شما باید برای مدت کوتاهی به یک دستگاه مک دسترسی داشته باشید. بنابراین اول از هر چیزی به دنبال یک دوست که مک دارد گشته و از او بخواهید چند دقیقه ای، آن را به شما قرض دهد. بنابراین در این آموزش ما از نسخه ی دانلودی این سیستم عامل استفاده نخواهیم کرد و نیاز داریم که خودمان از روی یک سیستم، فایل ایزو تهیه کنیم.

 

قدم اول: ساخت یک فایل ایزو از مک او اس سیرا

برای شروع نیاز است که از نصب کننده ی مک او اس سیرا یک فایل ایزو (ISO) تهیه نمایید تا آن را بر روی ویرچوال باکس باز کنیم. به سراغ دستگاه مک قرض گرفته شده رفته و وارد اپ استور (App Store) آن شوید. به جستجوی Sierra پرداخته و بر روی دکمه ی Download کلیک کنید.

 

 

وقتیکه دانلود به اتمام رسید، نصب کننده بصورت خودکار اجرا خواهد شد. مشکلی نیست و کافیست آن را ببندید زیرا که قصد نداریم سیستم دوست خود را ارتقاء دهیم! برای تبدیل فایل دانلود شده به یک فایل ایزو نیاز به استفاده از Terminal داریم که می توانید آن را در مسیر Applications > Utilities پیدا کنید.

در ابتدا، عبارت زیر را داخل ترمینال کپی کرده و کلید اینتر را فشار دهید :

hdiutil attach /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app/Contents/SharedSupport/InstallESD.dmg -noverify -nobrowse -mountpoint /Volumes/install_app

این کار، قسمت قابل بوت نصب کننده را به یک دیسک مجازی بر روی مک تبدیل می کند.

 

 

هم اکنون جهت ساخت یک دیسک ایمیج (Disk Image) خالی، عبارت زیر را اجرا نمایید :

hdiutil create -o /tmp/Sierra.cdr -size 7316m -layout SPUD -fs HFS+J

 

سپس ایمیج خالی را با اجرا کردن عبارت زیر تنظیم نمایید :

hdiutil attach /tmp/Sierra.cdr.dmg -noverify -nobrowse -mountpoint /Volumes/install_build

 

هم اکنون باید BaseSystem.dmg را از روی نصب کننده قبلی بر روی ایمیج جدید خود بازیابی کنیم، پس کد زیر را وارد نمایید :

asr restore -source /Volumes/install_app/BaseSystem.dmg -target /Volumes/install_build -noprompt -noverify -erase

 

لازم به ذکر است که نام مسیر ایمیج جدید ما به “OS\ X\ Base\ System/System,” تغییر خواهد یافت. همچنین نیاز است که چند فایل اضافه را از روی درایو مجازی خود پاک کنیم :

rm /Volumes/OS\ X\ Base\ System/System/Installation/Packages

 

هم اکنون اجازه دهید که چند فایلی که بدان نیاز خواهیم داشت را هم با استفاده از کدهای زیر کپی کنیم :

cp -rp /Volumes/install_app/Packages /Volumes/OS\ X\ Base\ System/System/Installation/

cp -rp /Volumes/install_app/BaseSystem.chunklist /Volumes/OS\ X\ Base\ System/BaseSystem.chunklist

cp -rp /Volumes/install_app/BaseSystem.dmg /Volumes/OS\ X\ Base\ System/BaseSystem.dmg

 

کار ما تقریباً تمام شده و می توانیم دو ایمیج قبلی را جدا کنیم :

hdiutil detach /Volumes/install_app

hdiutil detach /Volumes/OS\ X\ Base\ System

 

و سرانجام باید ایمیج نهایی خود را به یک فایل ایزو (ISO) تبدیل کنیم :

hdiutil convert /tmp/Sierra.cdr.dmg -format UDTO -o /tmp/Sierra.iso

 

هم اکنون نیز جهت دسترسی راحت، فایل ایزو را به روی دسکتاپ منتقل خواهیم کرد :

mv /tmp/Sierra.iso.cdr ~/Desktop/Sierra.iso

 

خُب، فایل ایزو قابل بوت ما آماده شده و بر روی دسکتاپ موجود است.

 

 

هم اکنون نیاز است که فایل مربوطه را با استفاده از یک فلش مموری با حافظه بالا، هارد اکسترنال یا شبکه کردن دو دستگاه به کامپیوتر ویندوزی خود منتقل کنید.

 

قدم دوم: ساخت ماشین مجازی خود بر روی ویرچوال باکس

خُب الان وقت آن رسیده که به سراغ سیستم ویندوزی خود بروید. اگر نرم افزار Virtualbox بر روی ویندوز شما نصب نیست می توانید جدیدترین نسخه ی آن را بصورت رایگان از اینترنت دریافت نمایید. در هر صورت مطمئن شوید که از آخرین نسخه ی این برنامه استفاده می کنید.

نرم افزار ویرچوال باکس را باز کرده و بر روی New کلیک کنید. نام ماشین مجازی خود را macOS Sierra گذاشته و در قسمت Type گزینه ی Mac OS X و در قسمت Version نیز گزینه ی Mac OS X (64-bit) را انتخاب نمایید. از آنجایی که مک او اس سیرا در این لیست وجود ندارد ما مک او اس ده را انتخاب کردیم اما هیچ مشکلی وجود ندارد. پس خیالتان راحت باشد!

 

 

مراحل عادی نصب را پشت سر گذاشته و در قسمت انتخاب میزان رم نیز ما پیشنهاد می کنیم حداقل مقدار 4096MB را انتخاب کنید. اگر رم سیستم شما بالاست می توانید این مقدار را به میزان مورد نظر افزایش دهید.

 

 

سپس از شما درباره هارد درایو سوال می شود. گزینه ی Create a Virtual Hard Disk Now را انتخاب کرده و روی دکمه ی Create کلیک نمایید.

 

 

برای نوع هارد دیسک گزینه ی VDI را انتخاب کرده و به مرحله بعد بروید. سپس از شما پرسیده می شود که آیا می خواهید از سایز داینامیک برای هارد درایو خود استفاده کنید یا اینکه فیکس شده باشد. ما پیشنهاد می کنیم که گزینه ی Fixed Size را انتخاب نمایید که یک مقدار سریعتر بوده و همچنین میزان حافظه کمتری از سیستم ویندوزی شما را اشغال می کند.

 

 

در مرحله بعد از شما سوال می شود که مقدار حجم موردنظر برای هارد درایو را انتخاب نمایید. پیشنهاد می کنیم حداقل از میزان 25GB استفاده کنید که تا حدی برای سیستم عامل و تعدادی اپلیکیشن روی آن کافیست. با توجه به میزان حافظه سیستم خود می توانید این مقدار را افزایش دهید اما کمتر از مقدار گفته شده استفاده نکنید.

خُب، دیگر مراحل نصب درایو مجازی تمام شده و وقت آن است که اندکی تنظیمات بیشتر را بر روی آن اعمال نماییم. در قدم سوم با ما همراه باشید.

 

قدم سوم: پیکربندی ماشین مجازی خود در ویرچوال باکس

شما باید ماشین مجازی ساخته شده در مرحله قبل را داخل پنجره اصلی ویرچوال باکس مشاهده نمایید.

 

 

آن را انتخاب کرده و بر روی دکمه ی زرد رنگ Settings کلیک کنید. اول وارد تب System در پنل سمت چپ شوید. در سمت راست و داخل تب Motherboard مطمئن شوید که تیک گزینه ی Floppy غیر فعال باشد.

 

 

سپس در بالای همان پنل سمت راست روی تب Processor کلیک کنید. مطمئن شوید که حداقل تعداد 2 سی پی یو انتخاب شده باشد.

 

 

هم اکنون در پنل سمت چپ روی تب Display کلیک کنید. مطمئن شوید که مقدار Video Memory روی 128MB قرار گرفته باشد.

 

 

اینبار در پنل سمت چپ وارد تب Storage شوید. بر روی گزینه ی Empty کلیک کرده و سپس در گوشه ی بالا سمت راست بر روی علامت سی دی کلیک نمایید. هم اکنون فایل ISO که از مک تهیه و به ویندوز منتقل کرده بودید را انتخاب نمایید.

 

 

در آخر روی دکمه ی OK کلیک کرده و از ویرچوال باکس خارج شوید. نه واقعاً برنامه ویرچوال باکس را ببندید در غیر اینصورت مرحله ی بعد عمل نخواهد کرد!

 

قدم چهارم: پیکربندی ماشین مجازی خود با استفاده از خط فرمان ویندوز

ما پیکربندی های اولیه را انجام دادیم اما هنوز چند مورد کوچک دیگر وجود دارد تا سیستم عامل را متقاعد کنیم که بصورت یک مک واقعی اجرا شود. متاسفانه ویرچوال باکس گزینه هایی را برای این پیکربندی ها در نظر نگرفته است و ما مجبوریم که باز هم با فرمان های نوشتاری سر و کار داشته باشیم.

بر روی آیکون ویندوز کلیک راست کرده و گزینه ی Command Prompt (Admin) را انتخاب نمایید تا خط فرمان ویندوز اجرا شود.

 

 

نیاز است تا هر کدام از دستورهای زیر را به داخل خط فرمان کپی کرده و کلید اینتر را فشار دهید. سپس منتظر بمانید تا پردازش تمام شود و به سراغ دستور بعد بروید.

cd "C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\"

VBoxManage.exe modifyvm "macOS Sierra" –cpuidset 00000001 000306a9 04100800 7fbae3ff bfebfbff

VBoxManage setextradata "macOS Sierra" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "MacBookPro11,3"

VBoxManage setextradata "macOS Sierra" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0"

VBoxManage setextradata "macOS Sierra" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "Mac-2BD1B31983FE1663"

VBoxManage setextradata "macOS Sierra" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal(c)AppleComputerInc"

VBoxManage setextradata "macOS Sierra" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1

 

 

همین بود! اگر همه چیز درست باشد نباید بازخوردی دریافت کنید. دستورها ساده هستند و به راحتی اجرا می شوند. بعد از آن می توانید Command Prompt را بسته و دوباره به سراغ نرم افزار VirtualBox بروید.

 

قدم پنجم: نصب مک او اس سیرا بر روی ماشین مجازی

 در داخل ویرچوال باکس، ماشین مجازی مربوطه را انتخاب نمایید و بر روی دکمه ی Start کلیک کنید. ماشین شروع به بوت شدن می کند. مشاهده می کنید که تعداد بالایی از دستورها در حال اجرا شدن هستند اما نگران نباشید. بسیاری از اینها و حتی برخی خطاهای موجود کاملاً عادی است. شما وقتی می توانید نگران باشید که یک ارور برای مدت 5 دقیقه یا بیشتر ثابت مانده و باعث عدم پیشرفت پردازش بوت شده باشد. اگر همه چیز به درستی پیش رفته باشد، ماشین ما به خوبی بوت خواهد شد.

 

 

سرانجام شما نصب کننده سیرا را مشاهده می کنید که در ابتدا از شما می خواهد زبان مورد نظر را انتخاب نمایید.

 

 

زبان English یا هر زبان دیگری که خودتان ترجیح می دهید را انتخاب کرده و سپس روی آیکون Next کلیک کنید. پیش از اینکه هیچ کاری بکنید روی گزینه ی Utilities در نوار بالایی کلیک کرده و گزینه ی Disk Utility را انتخاب نمایید.

 

 

درایوی به نام “VBOX HARDDISK,” را انتخاب کرده و روی دکمه ی Erase کلیک کنید.

 

 

نام درایو را Macintosh HD انتخاب کرده و دو گزینه ی دیگر را به همان صورت (“Mac OS Extended Journaled” و “GUID Partition Map”) رها کنید. سپس روی Erase کلیک کرده و وقتیکه پردازش تمام شد Disk Utility را ببندید.

به نصب کننده برگشته و بر روی دکمه ی Next کلیک کنید. وقتیکه از شما درباره ی انتخاب درایو سوال می شود گزینه ی Macintosh HD را انتخاب نمایید.

 

 

نصب سیرا شروع می شود و نیاز است که اندکی صبور باشید. سرانجام ماشین با مک او اس سیرا ریبوت خواهد شد. اگر این اتفاق رخ نداد، سعی کنید تا ISO را از ماشین مجازی جدا کنید. وقتیکه سیرا بوت شد نیاز است تا کشور خود، منطقه زمانی و چند مورد مشابه دیگر را برای آن تعیین نمایید.

 

 

بعد از آن بالاخره مک او اس سیرا بالا آمده و دسکتاپ آن را به راحتی مشاهده می کنید. بله، ما موفق شدیـــم!

 

 

شما هم اکنون می توانید به کار با هر نرم افزار مربوط به مک بپردازید. البته برخی از این اپلیکیشن ها همچون فیس تایم و مسیج کار نخواهند کرد زیرا که اپل قادر به شناسایی کامپیوتر شما نخواهد بود. اما بسیاری از قابلیت ها و برنامه های پایه ی دیگر بدون هیچ مشکلی کار خواهند کرد. لذتش را ببرید!

 

قدم ششم (اختیاری): تغییر رزولوشن

بصورت پیش فرض، ماشین مجازی شما دارای رزولوشن 1024×768 خواهد بود که آنقدرها هم کار راه انداز نیست. اگر سعی کنید که از داخل سیستم عامل مک به تغییر رزولوشن مربوطه بپردازید مشاهده خواهید کرد که هیچ گزینه ای برای این کار وجود ندارد. بنابراین نیاز است که باز هم از چند خط کد برای سیستم عامل استفاده کنید.

بدین منظور ماشین مجازی خود را خاموش نمایید. برای این کار هم روی علامت اپل در منو بار کلیک کرده و سپس گزینه Shut Down را انتخاب کنید. سپس ویرچوال باکس را ببندید. توجه داشته باشید اگر بصورت مستقیم اول بخواهید ویرچوال باکس را ببندید با مشکل مواجه خواهید شد و این راه کار نخواهد کرد. هم اکنون بر روی ویندوز Command Prompt را با دسترسی ادمین باز کنید. نیاز است تا دو دستور زیر را در داخل این برنامه اجرا نمایید :

cd "C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\"

VBoxManage setextradata "macOS Sierra" "VBoxInternal2/EfiGopMode" N

 

در دستور دوم نیاز است که بجای حرف N ، یک عدد بین 1 تا 5 را بر اساس فهرست زیر وارد نمایید :

  • 1 برای رزولوشن 800×600
  • 2 برای رزولوشن 1024×768
  • 3 برای رزولوشن 1280×1024
  • 4 برای رزولوشن 1440×900
  • 5 برای رزولوشن 1920×1200

ویرچوال باکس و ماشین مجازی مربوطه را باز کنید و مشاهده می کنید که سیرا با رزولوشن مورد نظر شما بوت خواهد شد.

خُب، هم اکنون می توانید به راحتی تنها با باز کردن ویرچوال باکس به کارهای مربوط به مک خود بپردازید. البته از جمله محدودیت هایی که می توان به آنها اشاره کرد نمایش ارورهای مخلتف در هنگام بوت که البته می توانید آنها را نادیده بگیرید، کار نکردن صدای سیستم و همچنین عدم امکان استفاده از اپلیکیشن هایی همچون فیس تام و مسیج می باشد. اما به هر حال این یک مک او اس بر روی ماشین مجازی است. بدون شک می تواند تا حد زیادی کارتان را راه بی اندازد و همچنین باعث شگفت زدگی دوستان شما شود! امیدوارم که از این آموزش نهایت لذت و استفاده را برده باشید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 5.00
[ 3 رای ]

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : 5 ، در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند. در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.

ملت وب ۱۸ بهمن ۱۳۹۵

سایت معتبر و پر محتویی دارید تبریک میگم

Ali Taiari ۲۵ بهمن ۱۳۹۵

https://drive.google.com/drive/folders/0B2GfNkTIqZ04S0gwUWxqMEpMOUk#

be rahaty bedoone niaz be iMac mishe file iso ro dan kard

parsa ۳۰ بهمن ۱۳۹۵

بله ولی همونطور که در آموزش گفته شد، ممکنه در ادامه کار مشکلاتی پیش بیاد، بهترین راه ساخت فایل ایزو از یک سیستم دیگه هستش

Ali Taiari ۲۵ بهمن ۱۳۹۵

dar eyne hal rahnamaee dar morede resroution kheyli khoob bood

parsa ۳۰ بهمن ۱۳۹۵

خوشحالم که مورد پسندتون واقع شده

افزایش لایک و فالوور

کی عکس تلگراممو دیده؟

رفع ریپورت تلگرام

کسب درآمد از ربات تلگرام

حرفه ای شدن در اینستاگرام